Verzekeringen

Verzekeringen voor zendingen over zee, weg of het spoor
Wij raden u altijd aan om u zendingen te verzekeren. Afhankelijk van u wensen bieden wij zowel transportverzekering voor transitgoederen als voor goederen in opslag aan. Dankzij ons vertrouwd netwerk bent u gegarandeerd van de voordeligste tarieven.

De uiteindelijke prijs van de verzekering (of premie) wordt echter wel bepaald door:

– De type goederen
– Waarde van de goederen
– Laadhaven, loshaven en eindbestemming
– Het type transportverzekering waarvoor u kiest

All Risk Verzekering
Een “all risk” verzekering houdt in dat u goederen gedekt worden voor elk fysieke verlies of schade als gevolg van externe redenen (bijv. een ongeval, diefstal of een natuurramp). Met een all risk verzekering kunnen klanten, ingeval van een ongeluk, het volledig opgegeven waarde van de goederen, de bijbehorende transport en verzendkosten ontvangen.*

Standaard verzekering
Standaard transport en zeevaartverzekering biedt klanten ook een veilig gevoel en wat (alhoewel minder) bescherming voor de te verschepen cargo. Het is hierbij wel van belang dat u uw verzekeringspolis goed doorneemt om er zeker van te zijn dat uw bedrijf compensatie ontvangt, ongeacht of de goederen beschadigd zijn door de expediteur, haven aannemers of door derden. Ook is het van belang om de aansprakelijkheid te controleren.
Wij adviseren onze klanten, waar mogelijk, om cargo, transport of zeevaart verzekering aan te schaffen dat een volledige schadevergoeding garandeert na aansprakelijkheid.

* Alle polissen hebben een aantal uitzonderingen

Als u meer informatie nodig heeft over de verzekeringen die wij u kunnen bieden, neem dan gerust contact op met ons.

NB

Bescherm uzelf tegen de kans op cargo schade. Ozer Logistics neemt het verschaffen van transportverzekering certificaten voor de dekking van zee, lucht en binnenlandzendingen als een expeditie dienst aan.

Wij zijn geen verzekeringsmakelaar, risicodrager, intermediair of verzekeraar. Dekking wordt verschaft via betrouwbare makelaars en is onderworpen aan de algemene voorwaarden en bepalingen van de verzekeringspolis, opgezet door een makelaar welke onafhankelijk is van Ozer Logistics. Een kopie van de polis is op aanvraag beschikbaar.
Ozer Logistics is niet aansprakelijk voor de toereikendheid en geschiktheid van een dergelijke dekking en de eventuele door de verzekeringsmaatschappij, makelaar of risicodrager aan klanten geleverde diensten.