Ozer Logistics

Ozer Logistics is een jonge en dynamische expediteur gevestigd in een van de grootste havens ter wereld, Rotterdam. We streven naar groei die gebaseerd is op partnership.

Ons doel is het vergemakkelijken van u zaken met betrekking tot uw wereldwijde logistieke behoeften.
Of het nu een transport betreft via land, zee of lucht, Ozer Logistics biedt u de meest optimale manier voor het wereldwijde vervoer van u goederen. Naast onze expeditie oplossingen, bieden wij ook een breed scala aan logistieke diensten zoals distributie, verzekeringen en douane faciliteiten.

Wij streven naar duurzame relaties met onze klanten door het bieden van kwalitatief hoogwaardige diensten tegen concurrerende tarieven. Hierbij is klanttevredenheid ons hoogste doel: Als u groeit, groeien wij met u mee.

Ozer Logistics maakt gebruik van een agentennetwerk om haar wereldwijde klantenbestand zo efficiƫnt mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Twee onderscheidende expertisegebieden zijn zendingen van en naar West-Afrika en Turkije. Onze lokale specialisten in deze twee gebieden zijn welbekend met de lokale wetgeving en douaneformaliteiten.